press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13
"Gymnasts are angels because they are the only humans who can fly"
NIEUWS

Eetdagen UITGESTELD

Voeg meer informatie toe over dit item...

Helaas zijn wij wegens de verscherpte corona maatregelen genoodzaakt om de eetdagen van 21-22 november te annuleren. We bekijken de mogelijkheid om deze te verplaatsen naar een later moment.

Online inschrijven niet meer mogelijk

Voeg meer informatie toe over dit item...

Het is niet meer mogelijk om nog online in te schrijven. Wie nog wil inschrijven kan hiervoor contact opnemen met het clubbestuur via info@kkbt.be.

Verschillende turngroepen zijn reeds volzet.

Start van het seizoen / Inschrijving

Voeg meer informatie toe over dit item...

O.w.v Covid-19 kan onze startdag dit jaar niet doorgaan. De danslessen starten op 5 september, de turnlessen starten in de week van 7 tot 11 september.

Om deel te nemen aan de lessen is het verplicht op voorhand online in te schrijven!! Enkel gymnasten en dansers die ingeschreven zijn mogen aan de les deelnemen. 

Leden die op een reservelijst staan kunnen helaas niet starten maar worden onmiddellijk gecontacteerd als er plaats vrij komt.

Wie ingeschreven is en toch niet bij onze club wil blijven, gelieve dit te laten weten via info@kkbt.be

INSCHRIJVINGEN 2020-2021

Voeg meer informatie toe over dit item...

Vanaf vandaag worden de inschrijvingen voor de turn- en danslessen van de KKBT Bree opengesteld voor nieuwe leden. U kan online inschrijven via onderstaande link.

Herinschrijvingen seizoen 2020-2021

Voeg meer informatie toe over dit item...

De herinschrijvingen voor bestaande leden zijn gestart. Herinschrijven kan t.e.m. 14 juli. De link is via mail verzonden naar al de leden en ouders. Maak je herinschrijving in orde VOOR 15 juli om zeker te zijn van je plaats.

Nieuwe leden kunnen online inschrijven vanaf 15 juli, op de startdag op 5 september of tijdens de eerste trainingsweek van het nieuwe seizoen (7-11 september).

Outdoor Trainingen

Voeg meer informatie toe over dit item...

Bepaalde groepen zullen geleidelijk terug opstarten, dit met outdoor trainingen. Deze groepen zullen gecontacteerd worden door hun trainsters.

Annulatie turnfeest 16-17 mei

Voeg meer informatie toe over dit item...

Wij moeten het spijtige nieuws melden dat er beslist is om het turnfeest dit jaar niet te laten doorgaan. We gaan ervan uit dat er tegen die tijd nog geen evenementen met zoveel publiek mogen doorgaan. Los daarvan lijkt het ons niet mogelijk om de optredens op tijd klaar te krijgen zelfs als in het beste geval de lessen na de paasvakantie terug mogen starten.

Mededeling

Voeg meer informatie toe over dit item...

Gymfed heeft beslist om al de wedstrijden stop te zetten tot 1 juni. De geplande danswedstrijd op 19 april, georganiseerd door de KKBT, zal dus helaas niet doorgaan.

Zodra de turn- en danslessen terug van start kunnen gaan brengen wij jullie op de hoogte.

Corona Beleid

Voeg meer informatie toe over dit item...

Omwille van de huidige situatie betreffende het corona virus zullen al de turn- en danslessen gedurende een periode van minstens 2 weken niet doorgaan. Wij brengen jullie verder op de hoogte wanneer er meer nieuws is.

Clubkampioenschap 2020

Voeg meer informatie toe over dit item...

Op zondag 9 februari, zetten onze recreanten hun beste beentje voor op het clubkampioenschap. Ze gaan per groep de strijd aan tegen elkaar voor de titel van Clubkampioen 2020!

Inschrijven kan door het inschrijvingsstrookje dat de kinderen tijdens de les meegekregen hebben aan de trainsters te bezorgen voor 31/1.

Gymnasten worden verwacht om 13u45, we gaan van start om 14u. De prijsuitreiking is voorzien rond 15u45. Supporters zijn welkom!

Sinterklaas op bezoek

Voeg meer informatie toe over dit item...

Op maandag 2 december 2019 komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten op bezoek in de sporthal. Alle leden van de turnkring zijn van harte welkom!

 

We verzamelen om 17.00 u in de oude hal. Ouders, broertjes en/of zusjes mogen toekijken vanuit de tribune.

 

We oefenen eerst nog enkele sinterklaasliedjes en –dansjes tot de komst van de goede Sint en zijn pieten rond 17.30 u.

Iedereen krijgt de kans het beste van zichzelf te tonen aan de sint. Daarna krijgt ieder lid nog een snoepzak van de Sint en zwaaien we hem gezamenlijk uit rond 18.30 u.

 

Opgelet: alle kleuters worden dus om 17.00 u verwacht en kunnen om 18.30 u terug opgehaald worden, er zal geen gewone training zijn.

 

Graag tot dan!

Eetdagen

Voeg meer informatie toe over dit item...

Op 23 en 24 november is iedereen welkom op onze eetdagen! Kaarten zijn te verkrijgen bij de trainsters en bestuursleden.

Please reload

WELKOM BIJ DE BREESE TURNKRING

 

De Koninklijke Katholieke Breese Turnkring (K.K.B.T.) is een bruisende vereniging met een groot aanbod van turn- en dansactiviteiten. Voor ieder wat wils, van kleuter tot volwassenen, van recreatief tot wedstrijdturnen of -dansen.

DOCUMENTEN

 

Uurrooster 2020-2021

Folder 2020 - 2021 !!STARTDAG = GEANNULEERD!!

Privacyverklaring KKBT

LOCATIES

Sporthal Olympia

Sportlaan 6

3960 Bree

tel. 089 84 85 45 (sportdienst Bree)

 

Sporthal De Vuurvogel

Grauwe Torenwal 16

3960 Bree

Sporthal SAB

Sint-Jacobstraat 12

3960 Bree

De KKBT is lid van de gymnastiek federatie Vlaanderen.

De K.K.B.T hernieuwde in 2016 het kwaliteitslabel voor turnclubs van de gymnastiek federatie

Vind ons leuk op Facebook!