press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13
"Gymnasts are angels because they are the only humans who can fly"

WELKOM BIJ DE BREESE TURNKRING

 

De Koninklijke Katholieke Breese Turnkring (K.K.B.T.) is een bruisende vereniging met een groot aanbod van turn- en dansactiviteiten. Voor ieder wat wils, van kleuter tot volwassenen, van recreatief tot wedstrijdturnen of -dansen.

NIEUWS
Eetdagen 2022

Vorig jaar konden onze eetdagen niet doorgaan omwille van corona, maar dit jaar staan we weer klaar om voor jullie een "smakelijk" weekend te organiseren op zaterdag 20 en zondag 21 november. 

mosselen.jpg
START TURNSEIZOEN EN STARTDAG DANS
21/8/2021

Op zaterdag 4 september gaat de startdag door voor de dansgroepen en HipHop in de sporthal van Bree. Zie onderstaande link voor het uurrooster. Inschrijven voor dans is ook mogelijk tijdens de startdag.

Voor de turngroepen gaat dit jaar geen startdag door aangezien de groepen reeds volzet zijn. De turngroepen starten op de gewone trainingsuren vanaf maandag 6 september.

affiche startdag dans pagina 1.png
Inschrijvingen
15/7/2021

Vanaf 15 juli is het mogelijk om in te schrijven voor de turnkring voor nieuwe leden. Dit kan via het online inschrijvingsformulier.

Huidige leden kunnen ook nog steeds herinschrijven!

Vernieuwing Kwaliteitslabel
1/12/2020

Het voorbije seizoen vernieuwde de K.K.B.T Bree het Q4Gym kwaliteitslabel met een score van maar liefst 80%. Tijdens deze audit werd gekeken naar het clubmanagement, de sportieve basiswerking en de competitie werking. Wij danken onze trainsters en bestuursleden voor hun harde werk week in - week uit, en we danken al de leden, hun ouders en onze sympathisanten voor het vertrouwen in onze turnkring!

loge Q4Gym

De K.K.B.T. is lid van de gymnastiek federatie Vlaanderen

De K.K.B.T hernieuwde in 2020 het kwaliteitslabel voor turnclubs van de gymnastiek federatie