1/13
"Gymnasts are angels because they are the only humans who can fly"

WELKOM BIJ DE BREESE TURNKRING

 

De Koninklijke Katholieke Breese Turnkring (K.K.B.T.) is een bruisende vereniging met een groot aanbod van turn- en dansactiviteiten. Voor ieder wat wils, van kleuter tot volwassenen, van recreatief tot wedstrijdturnen of -dansen.

NIEUWS
Inschrijvingen
19/5/2021

De herinschrijvingen voor huidige leden zullen begin juni worden opengesteld. De leden zullen hierover een mail ontvangen.

Vanaf 15 juli is het mogelijk om in te schrijven voor nieuwe leden via de site.

Corona Maatregelen
30/1/2021

Vanaf maandag 1 februari gaan de nieuwe  Corona richtlijnen voor buitenschoolse activiteiten van start. Ieder kind mag dan nog slechts 1 hobby per week uitoefenen.

Gelieve te laten weten aan de trainster of jullie zoon en/of dochter aanwezig zal zijn tijdens de les. Let op, dansen en turnen mag ook niet gecombineerd worden.
De lessen zullen op de normale uren doorgaan. De leden worden in groepjes van maximaal 10 opgedeeld en trainen op voldoende afstand van elkaar. 

De wedstrijden van gymfed worden geannuleerd voor dit seizoen. We zijn ook genoodzaakt om het clubkampioenschap van 7 maart niet te laten doorgaan.

Voor de 13 tot 18 jarigen (2007 tot 2003) is er goed nieuws en mag er terug met 10 leden samen getraind worden. Echter alleen buiten. We bekijken nog welke groepen al dan niet buiten kunnen opstarten. De trainsters zullen jullie hiervan op de hoogte brengen!

Flyer gymfed.png
Beste Wensen!!
1/1/2021

Wij wensen iedereen een prachtig, gezond, sportief en vooral gelukkig 2021!!!!🥂🎉

Vernieuwing Kwaliteitslabel
1/12/2020

Het voorbije seizoen vernieuwde de K.K.B.T Bree het Q4Gym kwaliteitslabel met een score van maar liefst 80%. Tijdens deze audit werd gekeken naar het clubmanagement, de sportieve basiswerking en de competitie werking. Wij danken onze trainsters en bestuursleden voor hun harde werk week in - week uit, en we danken al de leden, hun ouders en onze sympathisanten voor het vertrouwen in onze turnkring!

Annulatie Eetdagen
15/11/2020

Helaas zijn wij wegens de verscherpte corona maatregelen genoodzaakt om de eetdagen van 21-22 november te annuleren. We bekijken de mogelijkheid om deze te verplaatsen naar een later moment.

De K.K.B.T. is lid van de gymnastiek federatie Vlaanderen

De K.K.B.T hernieuwde in 2020 het kwaliteitslabel voor turnclubs van de gymnastiek federatie

 

vzw K.K.B.T. Koninklijke Katholieke Breese Turnkring   -   Dirixstraat 16  -   3960 BREE

info@kkbt.be   -   www.breeseturnkring.be

© 2016 by K.K.B.T. Bree

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now